Healingmassage - Kurser och KAM godkänd utdannelse

När vi i sin tid föll för just precis healingmassagen, såg vi först och främst denna form för healing kombinerat med massage, som ett unikt redskap för att förstå och kunna bearbeta sammanhangen mellan den fysiska kroppen, psyket och den spirituella sidan av livet.
Då var det ett alternativt sätt att se på människan, men de senaste åren har det gradvist smittat av sig på den så kallade etablerade världen. Även om det går långsamt, anser som tur är till exempel fler och fler läkare, att det bakom fysiska spänningar och sjukdomar ofta gömmer sig psykiska och känslomässiga orsaker.
Vi har under årens lopp sett några otroligt fina resultat på vad healingmassage och samtal har kunnat ge den enskilde individen. Från att få känna välbefinnande och avspänning, som många inte kan komma ihåg att de tidigare har upplevat.Till att gamla spänningar, migrän och andra skavanker äntligen släpper taget. Till personlig utveckling med djupa erkännanden och insikter och nytt mod på livet. Och en djup upplevelse av att vila i sig själv.
Många har tänkt på alternativ behandling som något man skulle tro på innan det fungerade. Men både massagens och samtalsterapins verkning är faktiskt ganska väldokumenterad genom forskning.
Och riktigt många företag och institutioner har efterhand fått upp ögonen för den positiva sidan av att erbjuda massage till sina anställda. En förmån som fungerar hälsobringande för de anställda och som är en ekonimisk vinst för arbetsplatsen genom mer nöjda anställda och mindre sjukfrånvaro.
Ju mer vi under de gångna åren har sysslat med healingmassage, ju djupare och bredare redskap har öppnat sig för oss. Men respekten och omsorgen för den enskilde och för de unika kvaliteterna som ligger gömda i alla, är dem samma.