Spektralhealing, drömmar och medvetande

När vitt ljus träffar en prisma bildas ett fantastiskt spektra av färger, från den djupaste röda till den mest förfinade violetta färgen. Ja faktiskt fortsätter spektrumet långt utöver vad ögat uppfattar. De energier vi arbetar med i healing fördelar sig på tillsvarande vis över ett nästan ofattligt brett spektrum, från kroppens basala livsenergi, över de rent psykiska energierna till de mest förfinade spirituella.
I spektralhealing försöker vi att skapa kontakt till och medvetande på alla nivåer. Ett arbete som kräver, att även healaren sträcker sin egen medvetenhet till det yttersta och skapar kontakt till de allra finaste, spirituella lagren av sitt eget sinne.
Arbetet med drömmar utgör ett helt unikt redskap i alla utvecklingsförlopp – men speciellt tillsammans med den inverkan healingmassagen har på våra drömmar, öppnar de upp för några unika möjligheter, både för dig personligen och i förhållande till dina klienter.
Du kommer att arbeta med drömmar utifrån en rad olika teorier, både de klassiska som Freud och Jung och nyare som gestaltterapi och intuitiv drömtydning. Så du kommer både stödja andra i att förstå deras drömmar och att själv uppleva vad dina drömmar kan säga dig.